laatste nieuws

Najaarsconcert 2017

09-09-2017 nieuws

 19 november najaarsconcert

Kamerorkest Touche heeft weer een gevarieerd programma samengesteld voor het najaarsconcert. Na het geslaagde voorjaarsconcert waar we met een professionele hoboïst als solist hebben samengewerkt, zullen we nu met solisten uit eigen gelederen werken. In het najaarsprogramma hebben we de Introduction and Allegro van Edward Elgar opgenomen waarbij een strijkkwartet een ‘solo’ rol heeft. Dit kwartet zal samengesteld worden ...

Read more

Op 3 juni heeft Touche als openingsact opgetreden op het festival voor dak- en thuislozen 'Follow your Dream', georganiseerd door het Leger des Heils in Theater Zuidplein. We speelden daar enkele delen van het voorjaarsprogramma 2016 wat we op 17 april hebben uitgevoerd.

Omdat onze vaste dirigent András Czifra in het buitenland was werden wij dit keer zeer insprirerend geleid doorLeonard Evers, dirigent en aryistiek leider van het Ricciotti ensemble.

Ons volgende concert is een samenwerkingsproject met het Rijnlands Symphonie Orkest, uitvoeringen op 19 november in Zoetermeer en 20 november in Rotterdam.

Orkest Login